fbpx
Apollonia Hirscher nr. 2, Brasov
Luni - Joi: 12:00 – 20:00
Vineri - Duminica: 12:00 - 21:00

Răcorește-te cu ceva sănătos.

in Ingrediente
19 septembrie 2020
by
Niciun comentariu

Anul acesta avem o toamnă caldă și lungă. Chiar dacă a început școala, zilele însorite și serile cu temperturi blânde te trimit cu gândul la vacanță.

Dacă și tu ești de părere că băuturile carbogazoase precum Cola, Fanta, Sprite sunt demodate și complet nesănătoase, atunci schimbă ceva în obiceiurile tale și adoptă un stil care să îți bucure papilele gustative cu gusturi explozive, dar, în același timp, care să fie manufacturate din ingrediente naturale, de calitate superioară.

Încearcă înghețata artizanală

La poalele muntelui, dar totuși în inima orașului poți savura vedeta înghețatei artizanale – Chimney Ice Cream Based. Imaginează-ți un kurtos miniatural, tăvălit prin nuci, pudră de zmeură sau fistic, umplut cu o înghețată cremoasă (fără praf de înghețată) din ingrediente premium la baza cărora stau fructe proaspete, ciocolată, vanilie Bourbon sau caramel sărat. Sună tentant, right?


Răcorește-te cu un milkshake cu înghețată artizanală

Dacă nu ai chef să bei o bere artizanală, mergi pe varianta sweet și testează un milkshake marca Chimney Cake. Folosim o rețetă de înghețată autentică pe care o îmbogățim cu lapte și frișcă naturală și o asezonăm cu cărbune activ, duche de leche home-made, vanilie, caramel sărat, Oreo-chioco sau căpșuni proaspete. E dificil să alegi o singură variantă, așa că hai la noi pe Apollonia Hischer 2 și răsfață-te cu gusturi multiple.

Înghețată cu un strop de alcool? Chiar există…

Vara asta a fost diferită, dar parcă tot te-ai încumetat să fugi pe o plajă pentru un Aperol Spritz sau un Gin Tonic. Piesele de rezistență pentru amatorii de așa ceva sunt produsele noastre inspirate din cocktail-uri celebre. Pentru Chimney Aperol Spritz folosim un kurtos redimensionat, îl acoperim cu fulgi de nucă de cocos și îl umplem cu înghețată artizanală cu aromă de Aperol. Pentru cealaltă variantă, folosim același chimney-con pe care îl primbăm prin pudră de zmeură și îl umplem cu înghețată artizanală de un alb pur cu gust de Gin & Tonic.

Gurmanzii de înghețată bună și-au dorit mereu să ceară așa ceva. Food Panda, Glovo sau Takeaway sunt aplicații prin care poți să comanzi acasă sau la birou cutiile de înghețată artizanală de 350g. Poți să alegi din mix-uri cu ciocolată belgiană, cărbune activ, duche de leche, fresh de portocale, Aperol, Prosecco, mango sau vanilie Bourbon. Ca să satisfacem toate gusturile, am creat un produs 100% vegan, înghețata artizanală de căpșuni.

The taste has no limit! Așa credem noi…o dovedim printr-o gamă variată de produse tradiționale cu un twist modern. Cam atât am avut de spus, convinge-te!