fbpx
Apollonia Hirscher nr. 2, Brasov
Luni - Joi: 12:00 – 20:00
Vineri - Duminica: 12:00 - 21:00

Ingrediente premium

in Inghetata, Ingrediente
18 octombrie 2020
by
Niciun comentariu

Rafturile supermarket-urilor abundă de produse diverse. Astăzi nu mai e deloc dificil să găsești fructe de pădure sau verdețuri proaspete pe tot parcursul anului. Globalizarea ne ajută să avem acces la orice ingredient, dar ne și îngreunează sarcina de a-l alege pe cel mai sănătos.

La Chimney Cake Good Food am așezat calitatea materiei prime în centrul activității noastre. Promovăm un standard înalt al ingredientelor pe care le folosim, astfel încât, gusturile preparatelor noastre să fie redate prin componente naturale, fără arome artificiale, E-uri, aditivi de culoare sau textură.

Fistic – cu origini din Orientul Mijlociu, fisticul are un gust proeminent care a cucerit întreaga lume. Textura fină și crocantă, în același timp, oferă o notă aristocratică oricărui preparat. Chimney Pistachio este un desert pe bază de înghețată artizanală de ciocolată cu fistic așezată într-un con pufos tăvălit prin fistic copt și granulat.

Vanilie Bourbon – Chimney King este unul dintre cele mai iubite preparate din atelierul Good Food. Pentru acesta folosim înghețată de vanilie pură, provenită din păstăi selectate manual, extrase la rece, care au călătorit din Madagascar până în bucătăriile Chimney Cake de pe două continente. Printre preparatele la care folosim vanilie autentică se numără și Chimney Blizzard. Hai pe Apollonia Hischer 15 și încearcă ceva autentic!
Fructe proaspete – atunci când vorbim despre deserturi, în general, și despre înghețată, în particular, nu putem să excludem fructele proaspete. Acestea sunt un „must have” pentru ca gustul să fie desăvârșit. La Chimney Cake folosim căpșuni bine coapte, afine super-aromate și zmeură pârguită pe care uneori o deshidratăm și măcinăm pentru a îmbrăca Chimney-conurile cu aceasta.

Parmezan –  conurile sărate marca Good Food iubesc parmezanul. Probabil la fel ca tine… Chimney Mac & Cheese și Chimney Almond sunt două produse din gama Snack ce își desăvârșesc gustul prin mantia de Grana Padano maturat în abație timp de 12 de luni. Ne adaptăm celor mai pretențioase gusturi și pregătim chiar și gustări vegetariene care au la bază guacamole.


Miere – la Good Food în Piața Sfatului am adunat cele mai renumite și gustoase ingrediente din toate colțurile lumii. Însă pentru unele dintre ele, fermierii români sunt cei mai potriviți. Vorbim despre mierea naturală care vine direct din stupinele apicultorilor autentici. Ne mândrim cu ei și știm că și generațiile următoare vor continua meșteșugul.


Însă preparatele Chimney Cake te vor surprinde cu gusturi deosebite. Depășim limitele ingredientelor de bază și îndrăznim să aducem savoare prin dulche de leche, cărbune activ, caramel sărat sau mac & cheese.

Dacă azi n-ai chef să ieși din casă, intră pe Glovo, Food Panda sau Takeaway și comandă un desert pentru începutul weekend-ului.