fbpx
Apollonia Hirscher nr. 2, Brasov
Luni - Joi: 12:00 – 20:00
Vineri - Duminica: 12:00 - 21:00

N-ai un aparat de înghețată acasă? Foarte bine! Testează cea mai fashion înghețată din oraș!

in Inghetata, Ingrediente
18 octombrie 2020
by
Niciun comentariu

De cele mai multe ori, lucrurile mărunte sunt cele care ne fac viața mai frumoasă. După tumultul vieții de zi cu zi, tot ceea ce rămâne este timpul valoros petrecut în compania celor care îți sunt dragi; iar de cele mai multe ori, aceste momente sunt asociate cu o mâncare cu gust bun.

Tendințele consumatorului român tind tot mai mult să se asemene cu cele ale celor din țările mai bine dezvoltate, iar înghețata pe timp de iarnă nu mai este „tabu” nici în România. Însă marea întrebare atunci când vine vorba de o cremă înghețată este „cum alegi o variantă sănătoasă, fără E-uri și conservanți dăunători?”. Dacă nu ai un aparat de făcut înghețată acasă pentru a controla complet sursa ingredientelor, atunci află că în inima Brașovului este deschis un loc în care poți testa dintr-o gamă variată de deserturi spectaculoase care au la bază înghețată.

Chimney Cake – Good Food mizează pe materie primă de calitate superioară, astfel încât produsul să fie gustos, aspectuos, dar și foarte sănătos.

Gustul e greu de descris în cuvinte, însă o scurtă detaliere te poate conduce cu gândul la o vacanță cu gust de înghețată, petrecută chiar în orașul tău. Reține că fiecare dintre următoarele produse dornice să faceți cunoștință au la bază un kurtos miniatural manufacturat, crocant în exterior și pufos în interior, tăvălit prin nuci pisate, pudră de zmeură deshidratată sau fistic.

Chimney Paris este un desert amețitor care combină înghețata artizanală cu căpșuni proaspete și ciocolată rafinată. Rezultatul e, fără îndoială, a moment of delight.
Chimney Blizzard conține un mix autentic – desprins din copilărie – de ciocolată și vanilie. Totul e asezonat cu un crunchy-biscuit într-o formă jucăușă, precum copilul din tine.
Chimney Pistachio e un amestec unic…niciodată ciocolata și fisticul nu au fost suficiente. Însă în acest desert vei primi înghețată fină de ciocolată așezată într-un con tăvălit prin muuult fistic.
Chimney Strawberry Kiss e un desert ultra fresh, manufacturat din fructe. Înghețata artizanală de căpșuni umple un chimney con tăvălit prin pudră de zmeură deshidratată și te întreabă cu zâmbet ștrengar So, would you berry me?
Chimney King e un desert inspirat de casele regale ale tuturor timpurilor. O desfătare gustoasă creeată din înghețată artizanală de vanilie Bourbon cu alune de pădure, chips-uri de ciocolată, caramel sărat & topping de ciocolată. Nimic în plus pentru desăvârșirea gustului.
And the winner is… The Queen – Chimney Queen, o înghețată luxuriantă de ciocolată roială cu topping de miere sticloasă și care se încheie apoteotic printr-o bomboană ”Raffaello” home-made.

Dacă aceste povești ți se par interesante, hai la noi să testezi savoarea înghețatei artizanale. Ne găsești în Piața Sfatului, pe Apollonia Hirscher 2.

În caz contrar, venim noi la tine; comandă prin Glovo, Food Panda sau Takeaway și în câteva minute te bucuri de deseturi care au ceva de transmis.