About

TRADIȚIONAL CU UN TWIST MODERN​

Good Food, Coffee & Bakery

Am luat o rețetă VECHE de peste 100 de ani și am adaptat-o pentru a satisface gusturile noi și evolutive ale lumii moderne.​

Acum, acest faimos CHIMNEY CAKE, păstrează ingredientele de bază originale secrete și este plin de arome diferite, DULCI și SĂRATE. Urmărim tendințele gastronomice actuale, dar în același timp păstrăm metoda de pregătire tradițională. Folosim ca umplutura pentru delicioasele chimney cakes înghețată (gelato) de casă, acoperită cu căpșuni, frișcă și alte delicatese pur si simplu irezistibile.

Praga, Cehia

Situat în inima orașului, într-o zona care se bucură de trafic intens de oameni, diferit de alte magazine - prin design și atmosferă.

Dubai, UAE

Daca dorești un chimney cake dulce sau sărat, vei găsi acest lucru în patiseria noastră situată în cel mai mare mall din lume, Dubai Mall.

Xiamen, China

Următoarea oprire pentru cafea și patiserie de calitate este Xiamen, orașul situat în subprovincia Fujian din sud-estul Chinei. Acum, cea mai mare populație din lume se poate bucura de tradiționalul nostru chimney cake din Praga.

Manama, Bahrain

Bahrain, "Regatul celor Două Mări" , cel mai probabil cunoscut deoarece găzduiește Flota a Cincea a Statelor Unite ale Americii. Este o țară insulară frumoasă, iar turismul crește exponențial. Posibil si datorită fabuloaselor Chimney Cakes de la Good Food.