fbpx
Apollonia Hirscher nr. 2, Brasov
Luni - Joi: 12:00 – 20:00
Vineri - Duminica: 12:00 - 21:00

Despre Noi

am reinterpretat cozonacul secuiesc și l-am adaptat celor mai noi tendințe în gastronomie. alături de chimney cake good food, te invităm într-o călătorie în toate colțurile lumii fără bilet de avion.

Celebrul chimney-con este vedeta GOOD FOOD! Păstrăm ingrediente simple și calitative pentru a manufactura preparate dulci și sărate adaptate noilor tendințe. Folosim înghețată artizanală produsă în laboratorul nostru și o asezonăm cu fructe proaspete, nuci, cărbune activ, dar și cu ingrediente „wow” precum Aperol Spritz, Prosecco sau Gin Tonic. Călătorește prin gust!

PRAGA,
CEHIA

Situat în inima orașului, într-o zona care se bucură de trafic intens de oameni, diferit de alte magazine – prin design și atmosferă.

DUBAI,
UAE

Daca dorești un chimney cake dulce sau sărat, vei găsi acest lucru în patiseria noastră situată în cel mai mare mall din lume, dubai mall.

XIAMEN,
CHINA

Următoarea oprire pentru cafea și patiserie de calitate este xiamen, orașul situat în subprovincia fujian din sud-estul chinei. acum, cea mai mare populație din lume se poate bucura de tradiționalul nostru chimney cake din praga.

MANAMA,
BAHRAIN

Bahrain, „regatul celor două mări” , cel mai probabil cunoscut deoarece găzduiește flota a cincea a statelor unite ale americii. este o țară insulară frumoasă, iar turismul crește exponențial. posibil si datorită fabuloaselor chimney cakes de la good food.

Good food global

  central base
  opened branches
  under development
  under discussion